• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Pensiunea Valea Cetatii a lansat versiunea 3.0 a website-ului

Publicata pe 03 Oct 2012 la 09:51.

Bazat pe unul din noile noastre sisteme de administrare a continutului, website-ul pensiunii este construit pe platforma  XanderCMS Hotel, o platforma care vine in ajutorul proprietarilor de hotel sau pensiune, avand ca scop promovarea acestora si ridicarea gradului de ocupare al camerelor.

Cu ce este mai buna aceasta versiune?

Pentru inceput, fiind construit folosind XanderCMS Hotel, noua versiune a site-ului a remediat unele aspecte din trecut in ceea ce priveste utilizabilitatea si administrarea de continut, facand publicarea continutului in mediul on-line  mult mai usoara si eficienta si introducand noi functionalitati cum ar fi harta ce permite afisarea de locatii multiple; ideala pentru promovarea altor obiective (atractii turistice, centre comerciale etc.). O alta functionalitate ce trebuie mentionata este sectiunea "Restaurant", o integrare a unei alte platforme web dezvoltata de catre firma noastra respectiv XanderCMS Restaurant. Acum puteti vizualiza intreg meniul pensiunii chiar de pe website, cu orice schimbare realizata de catre personalul restaurantului pensiunii in aplicatia POS (pusa la dispozitie de catre echipa rosoftlab) si reflectata automat si in mediul online. Puteti vizualiza produsele din meniu si preturile, puteti vedea descrierile acestora si lista de ingrediente sau puteti citi comentariile clientilor si sa acordati si dumneavoastra o parere si o nota. Pentru ca acestea sunt doar o parte din noile functionalitati, depinde de dumneavoastra sa descoperiti mai multe la www.valeacetatii.ro.

Alte stiri

29
Iul
2013

Cheile Rasnoavei Adventure - Editia a II-a

Fiind abordati din nou de catre domnul Ovidiu Popescu de la Clubul Montan Altitudine pentru a crea un concept pentru proiectul "Cheile Rasnoavei Adventure" ne-am mobilizat incepand cu data de 17.06... citeste tot »

09
Mai
2012

Lansarea website-ului Cheile Rasnoavei - Turism…

Astăzi am lansat website-ul pentru promovarea zonei Cheile Râșnoavei. Proiectul a fost finanțat prin programul Regio și a avut niște specificații destul de stricte pe care a trebuit să le urmăm, în... citeste tot »

17
Apr
2012

Traim la altitudine cu Coco Popescu

Suntem bucuroși să anunțăm sponsorizarea alpinistei Crina Coco Popescu sperând ca astfel să ușurăm participarea sa la expediții importante nu doar pentru palmaresul propriu, ci și al Romaniei. Dori... citeste tot »

16
Feb
2012

Website-ul Vilei Craiasa Branului a primit imbu…

Crăiasa Branului tocmai a primit o rearanjare, devenind unul dintre cele mai stilate site-uri ale noastre. De la imaginea din antet și logo, până la meniul principal și de la link-urile de descărca... citeste tot »

12
Ian
2011

Lansarea website-ului Xander Advertising

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea website-ului agenției noastre, Xander Advertising. Dorim ca prin acest birou online să ne apropiem atât de clienții noștri curenți - cărora le mulțumim pentru în... citeste tot »

Xander Advertising - www.xanderadvertising