• str. Nicolae Balcescu nr. 27
  Brasov, Romania
 • (+) 40.752.939.355
  (+) 40.761.018.866

Cheile Rasnoavei Adventure - Editia a II-a

Publicata pe 29 Iul 2013 la 08:15.

Fiind abordati din nou de catre domnul Ovidiu Popescu de la Clubul Montan Altitudine pentru a crea un concept pentru proiectul "Cheile Rasnoavei Adventure" ne-am mobilizat incepand cu data de 17.06.2013 si in urma unei colaborari stranse intre dansul si echipa noastra am ajuns la urmatoarele rezultate:

 • O imagine proaspata care reflecta valorile evenimentului sportiv (munte, sport, natura, aventura, laturile bivalente ale competitiei respectiv alergare si mountain bike dar si participarea genurilor feminin si masculin)
 • Materiale promotionale (afise, fluturasi publicitari, abtibilduri, tricouri, vouchere, diverse cupoane de reduceri)
 • Pagina web de prezentare a competitiei sportive
 • Sistemul integrat de plata on-line cu cardul bancar pentru taxele de inscriere
 • Sistemul de cronometrare cu afisare a rezultatelor, on-line pe website-ul www.cheilerasnoaveiadventure.ro, in timp real.
 • Bannere si imagini "de coperta" pentru paginile de facebook ale sponsorilor, partenerilor si organizatorilor competitiei
 • Schimbarea designului paginii de intrare in site urmarind strategia de comunicare dupa incheierea evenimentului.

Alte stiri

03
Oct
2012

Pensiunea Valea Cetatii a lansat versiunea 3.0 …

Bazat pe unul din noile noastre sisteme de administrare a continutului, website-ul pensiunii este construit pe platforma  XanderCMS Hotel, o platforma care vine in ajutorul proprietarilor de hotel ... citeste tot »

09
Mai
2012

Lansarea website-ului Cheile Rasnoavei - Turism…

Astăzi am lansat website-ul pentru promovarea zonei Cheile Râșnoavei. Proiectul a fost finanțat prin programul Regio și a avut niște specificații destul de stricte pe care a trebuit să le urmăm, în... citeste tot »

17
Apr
2012

Traim la altitudine cu Coco Popescu

Suntem bucuroși să anunțăm sponsorizarea alpinistei Crina Coco Popescu sperând ca astfel să ușurăm participarea sa la expediții importante nu doar pentru palmaresul propriu, ci și al Romaniei. Dori... citeste tot »

16
Feb
2012

Website-ul Vilei Craiasa Branului a primit imbu…

Crăiasa Branului tocmai a primit o rearanjare, devenind unul dintre cele mai stilate site-uri ale noastre. De la imaginea din antet și logo, până la meniul principal și de la link-urile de descărca... citeste tot »

12
Ian
2011

Lansarea website-ului Xander Advertising

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea website-ului agenției noastre, Xander Advertising. Dorim ca prin acest birou online să ne apropiem atât de clienții noștri curenți - cărora le mulțumim pentru în... citeste tot »

Xander Advertising - www.xanderadvertising